Rugalmas és hosszantartó csillámtetoválás öntapadós sablonokkal

csillamtetovalas-mintasablon-01
Öntapadós csillámtetoválás felhelyezése

Kivételes csillámtetoválást mintasablonnal is készíthetsz, ha az szépen ki van dolgozva. Hamar elkészül, és olyan mintát rakhatsz fel, amilyet csak szeretnél.

A TyToo sablonok száma lassan meghaladja a 800-at. Különböző méretek és típusok közül választhatod ki, hogy éppen mi a kedvenc, vagy melyik illik jobban a személyhez, akire felkerül. Egyszerűen tudsz vele bánni, és még egy gyereknek sem okoz gondot a használata.

A 3 rétegű mintasablon áll egy:

– alsó rétegből – a fehér hordozó papír – amin a minta van. A fehér részeknél jól látszik, hol kell kiszínezned a csillámporral.
– középső rétegből, ami maga a minta. A grafikus precíz munkával, gondosan rajzolta meg, hogy minél kifejezőbb és izgalmasabb tetoválás születhessen belőle.
– és egy átlátszó fóliarétegből, ami védi is magát a sablont, valamint felragasztásnál egyben tartja a mintát, hogy az zökkenőmentesen rásimuljon a bőrre.

A TyToo sablonok nagy odafigyeléssel készülnek

Tartós, ugyanakkor bőrhöz jól alkalmazkodó fóliából készülnek, hogy a minta kiszedésénél, és a felragasztás során se szakadjanak el. A speciális fóliát simán le tudod húzni a mintáról úgy, hogy ne húzza vissza a sablont a bőrödről.

csillamtetovalas-sablon-tytoo

Minden egyes matrica tervezésénél a motívum nagy szerepet játszik, hogy még kis méretben is jól kivehető mintát kapj, ezért mindig a megfelelő méretet tudod választani.

Az egyszerűbb minták  kétszer is felhasználhatod, ha ügyesen visszaragasztod a fehér hordozórétegre, azonban higiéniai okokból nem szerencsés, mint például egy gyerekrendezvény során. Másrészt, ha többször használod fel, alá is folyhat a ragasztó és már nem fogsz tudni szépet alkotni.

A bonyolultabb mintákat vékonyabb, apróbb részletei miatt nem tudod többször használni, viszont látványosabb és részletesebb eredmények születnek velük.

Változatos csillámtetoválás
nem csak gyerekeknek

A csillámtetkót elsősorban a gyerekek szeretik, ezért többségében nekik való motívumokkal találkozhatsz, azonban kifejezetten nagyobb lányok és nők igényeire szabott példányok is vannak szép számban.

csillamtetovalas-mintak

A legnépszerűbb gyerek minták egyértelműen a szuperhősök, mesefigurák, óvodai jelek és állatos sablonok. Ezekkel a típusokkal bármikor sikert arathatsz az apróságok körében. A legkisebbekre is kaphatsz ideális méretet: az ini-mini sablonok erre a célra készültek, hogy a pici testrészekre is ráférjen az áhított tetkó. Ha nem szerint szeretnél válogatni, vannak külön lányos és fiús tetoválásnak való matricák is, így nem szükséges átböngészned a hatalmas választékot.

felnott-csillamtetovalas-mintak

A felnőttek már komolyabb sablonok közül válogathatnak: a legszebb női minták  között virágos, indás, madaras motívumok vannak, de ékszermintákat is megalkothatsz olyan részletes kidolgozású sablonokkal, melyeket különleges alkalmakra, esküvőkre is alkalmasak.

Mire használhatod még
a csillámtetoválás sablont?

– Például hennafestéshez: ez esetben olyan mintákat használj hozzá, melyek vékony vonalakból állnak, mert a telített minták nem lesznek szépek hennapasztával.
– Esküvői festéshez csillámpor és testfesték segítségével tündöklő alkalmi ékszereket lehet készíteni ékszersablonokból.
– Airbrush (retuspisztolyos) festéshez is alkalmasak.
– Arc-és testfestésnél megkönnyíti a munkádat. Alkoholos és sima arcfestékkel is szép mintákat készíthetsz.
– Ablakdíszhez is kiváló: a sablont ragasztós felével használat előtt tedd a nadrágodra, majd az ablakra, így könnyen le tudod majd szedni festés után, majd fújd be a mintánál.
– Tárgyak dekorálásához.

>> Aprólékosan kidolgozott sablonok