Csillámtetoválás szettek az otthoni felhasználóknak

Mielőtt a kosaradba kerülne az első csillámtetoválás szett, szeretném, ha tisztában lennél vele, milyen szempontok alapján döntsd el, hogy melyiket vedd meg.

csillamtetovalas-szettek
TyToo dobozos csillámtetoválás szettek

Szettben azért is érdemes gondolkodnod, mert gazdaságosabb megoldás is, mint egyenként összeszedni a hozzávalókat, másrészt egy tematikusan összeállított készlet jobban kiszolgálja az igényeidet. Nem mindegy, például, hogy lánynak, vagy fiúnak szeretnél vele örömet okozni, vagy olyan egységes csomagot keresel, amit többen is tudnak használni egyszerre.

A TyToo csillámtetoválás szettek jellemzői:

 – az otthoni csillámtetováláshoz  szükséges eszközök kivétel nélkül megtalálhatóak benne: csillámpor, mintasablon, ecset, ragasztó, kiegészítők.
igényekre szabott szettek korra, nemre, mintaválasztékra egyaránt figyelve.
– egyedi, grafikus által részletesen kidolgozott mintasablonokkal, melyek nem tucatminták.
díszdobozos csomagolás, melynek köszönhetően önmagában is szép ajándék a szett, és egyben praktikus tárolóeszköz, hogy vissza tudd pakolni a hozzávalókat, ha végeztél.

Változatos csillámtetoválás lányos mintákkal

Lányos csillámtetoválás szettek

Többféle kiszerelésű lányos szettekből választhatsz:

Mini csillám szettek:  15 db lányos sablon, mely mindkét szettben más, ugyanúgy, mint a két csillámpor szín is. A mini sablonokat kifejezetten a legkisebbekre méreteztük. 3-6 éves korú gyerek számára ajánlom. A legerősebb BlueStar csillámpor ragasztó van benne, mellyel 1-2 hétig tartós mintákat készíthetsz.

Kicsi csillám szettek: 20 népszerű,  lányos mintasablont tartalmaz azok számára, akik több mintát szeretnének, mint ami egy kezdő, mini szettben van. Vegyesen mini és kicsivel nagyobb méretű minták is vannak a készletben. Ebben már 4 különböző színű csillámpor és nagyobb ragasztó van, ami bőven elég a dobozban lévő sablonokra.

Közepes Lányos csillám szett: 30 csajos minta közül biztos megtalálja egy kamasz lány a kedvencét. Az egyik legkedveltebb dobozos szett, melyet szintén a vásárlók igényei alapján állítottunk össze.

Csillámtetoválás a fiús anyukák számára

Mini csillámtetoválás szett: fius-csillamtetovalas-szett a fiúk is szeretik a csillámtetoválást, csak a megfelelő minták és színek szükségesek hozzá, ezért terveztünk külön csomagot csak fiús mintákkal. A 3-8 éves korosztálynak mini sablonokat pakoltunk a dobozba, mert nekik sokkal kisebb a bőrfelületük, mégis arányosan elfér rajtuk egy-egy csillámtetkó.

Kicsi csillámtetoválás szett: ez már valamivel nagyobb kiadása az előző változatnak. Több sablon (20 vagány fiús minta) és kétszer annyi csillámpor rejt a szett még mindig a fiúk által kedvelt színekkel. A saját tervezésű mintákból minőségi és tartós párduc, krokodil, sárkány vagy focilabdás csillámtetoválást tudsz készíteni a gyereknek.

Felhőtlen mókázás
Vegyes csillámtetoválás szettekkel

moka-zoo-csillamtetovalas-szett

Határozottan kijelenthetem, hogy a népszerűségi létra tetőfokán a vegyes mintákat tartalmazó Móká-ZOO csillámtetoválás szett áll stabilan. Az oka az, hogy a csomagban fiús és lányos minták is vannak, így bármelyik gyerek tud választani belőle.

Imádják az aranyos állatos figurákat és a sok színes csillámport, amivel élethű csillámtetoválást készíthetsz nekik, de a saját fantáziátok szerint is megvalósíthatjátok. A doboz látványos kiegészítőt is tartalmaz: mozgó szemekkel mókásabb állatok születhetnek, és életet is lehelnek a mintába.

A nagy kiszerelésben több alapanyag van azok számára, akik még többet ki akarnak hozni a csillámtetoválásból. Valódi szavannai hangulatot varázsolhattok a szobába!

Kreatív családi mulatság

A csillámtetoválás egyedüli elfoglaltságnak is tökéletes a gyerek számára, miközben koncentráló képességét és esztétikai érzékét is fejleszti, de akár családi programnak is ideális, amikor a szülő a gyerekkel értékes időt tölthet együtt.

>> Otthoni csillámtetoválás 100%-os garanciával