Csillámtetoválás szettek az otthoni felhasználóknak

Mielőtt a kosaradba kerülne az első csillámtetoválás szett, szeretném, ha tisztában lennél vele, milyen szempontok alapján döntsd el, hogy melyiket vedd meg.

Szettben azért is érdemes gondolkodnod, mert gazdaságosabb megoldás is, mint egyenként összeszedni a hozzávalókat, másrészt egy tematikusan összeállított készlet jobban kiszolgálja az igényeidet. Nem mindegy, például, hogy lánynak, vagy fiúnak szeretnél vele örömet okozni, vagy olyan egységes csomagot keresel, amit többen is tudnak használni egyszerre.

A TyToo csillámtetoválás szettek jellemzői:

 – az otthoni csillámtetováláshoz  szükséges eszközök kivétel nélkül megtalálhatóak benne: csillámpor, mintasablon, ecset, ragasztó, kiegészítők.
igényekre szabott szettek korra, nemre, mintaválasztékra egyaránt figyelve.
– egyedi, grafikus által részletesen kidolgozott mintasablonokkal, melyek nem tucatminták.
díszdobozos csomagolás, melynek köszönhetően önmagában is szép ajándék a szett, és egyben praktikus tárolóeszköz, hogy vissza tudd pakolni a hozzávalókat, ha végeztél.

Változatos csillámtetoválás lányos mintákkal

Többféle kiszerelésű lányos szettekből választhatsz:

Mini Dreamy csillám szett:  15 db lányos sablon és 2 gyönyörű lányos csillámpor van a dobozban. A mini sablonokat kifejezetten a legkisebbekre méreteztük. 3-6 éves korú gyerek számára ajánlom. A legerősebb BlueStar csillámpor ragasztó van benne, mellyel 1-2 hétig tartós mintákat készíthetsz.

Glamorous csillám szett: 35 db népszerű,  lányos mintasablont tartalmaz azok számára, akik több mintát szeretnének, mint ami egy kezdő, mini szettben van. Vegyesen mini és kicsivel nagyobb méretű minták is vannak a készletben. Ebben már 4 különböző színű csillámpor és nagyobb ragasztó van, ami bőven elég a dobozban lévő sablonokra.

Funshine csillám szett: 55 db csajos minta közül biztos megtalálja egy kamasz lány a kedvencét. Ahhoz, hogy még egyedibb alkotások készüljenek 20 db strasszkő és 6 db csillámpor van a dobozban. Az egyik legkedveltebb dobozos szett, melyet szintén a vásárlók igényei alapján állítottunk össze.

Csillámtetoválás a vagány fiúknak

Mini Plucky csillámtetoválás szett:  a fiúk is szeretik a csillámtetoválást, csak a megfelelő minták és színek szükségesek hozzá, ezért terveztünk külön csomagot csak fiús mintákkal. A 3-8 éves korosztálynak mini sablonokat pakoltunk a dobozba, mert nekik sokkal kisebb a bőrfelületük, mégis arányosan elfér rajtuk egy-egy csillámtetkó.

Kicsi csillámtetoválás szett: ez már valamivel nagyobb kiadása az előző változatnak. Több sablon (20 vagány fiús minta) és kétszer annyi csillámport rejt a szett még mindig a fiúk által kedvelt 4 db csillámpor színnel. A saját tervezésű mintákból minőségi és tartós párduc, krokodil, sárkány vagy focilabdás csillámtetoválást tudsz készíteni a gyereknek.

Felhőtlen mókázás
Vegyes csillámtetoválás szettekkel

Móká-ZOO csillám szett: Határozottan kijelenthetem, hogy a népszerűségi létra tetőfokán a vegyes mintákat tartalmazó ZOO csillámtetoválás szett áll stabilan. Az oka az, hogy a csomagban fiús és lányos minták is vannak, így bármelyik gyerek tud választani belőle.

Imádják az aranyos állatos figurákat és a sok színes csillámport, amivel élethű csillámtetoválást készíthetsz nekik, de a saját fantáziátok szerint is megvalósíthatjátok. A doboz látványos kiegészítőt is tartalmaz: mozgó szemekkel mókásabb állatok születhetnek, és életet is lehelnek a mintába.

Szülinapi csillám szett: Neked is gyakran okoz gondot, hogy mit vegyél egy ismerős vagy a saját gyerkőcöd szülinapjára? Jó lenne valami olyat venni, aminek örül a gyerek és frappáns ajándék is? Mi is tudjuk, hogy mennyire frusztráló minden ilyen alkalommal azon gondolkozni, hogy mit vegyél már megint.

Ezért alkottuk meg számodra a Szülinapi csillámtetoválás szettet, ami lányos és fiús mintákat tartalmaz egyaránt. A gyönyörűen kidolgozott doboznak köszönhetően plusz csomagoló anyagra sem lesz szükséged.

Kreatív családi mulatság

A csillámtetoválás egyedüli elfoglaltságnak is tökéletes a gyerek számára, miközben koncentráló képességét és esztétikai érzékét is fejleszti, de akár családi programnak is ideális, amikor a szülő a gyerekkel értékes időt tölthet együtt.

>> Otthoni csillámtetoválás 100%-os garanciával